Prijavi se na audiciju CRVENIH NOSOVA u Zagrebu

CRVENI NOSOVI u potrazi su za budućim klaunovimadoktorima koji bi se pridružili zagrebačkom timu.

Pozivamo sve zainteresirane glumce, glazbenike, cirkuske umjetnike, dramske pedagoge, plesače i ostale kanditdate iz područja izvedbenih umjetnosti da pristupe audicijskoj klaunovskoj radionici s ciljem uključivanja u rad CRVENIH NOSOVA klaunovadoktora.

Prvi audicijski krug održat će se 16.10.2017. od 9.30 do 17.00 sati
Drugi audicijski krug održat će se 17.10.2017. od 9.30 do 18.00 sati u Mjesnom odboru "Andrija Medulić" u Medulićevoj 30 u Zagrebu.

Radionicu će voditi Giora Seeliger, glumac i kazališni redatelj, klaun i umjetnički direktor i osnivač međunarodne organizacije CRVENIH NOSOVA (RED NOSES Clowndoctors International), kao i Međunarodne škole humora (International School of Humour) sa sjedištem u Beču te Zoran Vukić, umjetnički direktor i osnivač CRVENIH NOSOVA klaunovadoktora, prvi certificirani hrvatski klaundoktor.

Radionica je usmjerena osnovama klauna, kreiranju karaktera i ostalim klaunskim tehnikama, baziranim na Lecoqovoj školi kazališta pokreta, mime i klauna.

Životopis na engleskom jeziku sa slikom i s naglaskom na dosadašnji umjetnički angažman i školovanje, te vještine koje mogu biti korisne u radu klaundoktora molimo poslati na info@crveninosovi.hr najkasnije do 10.10.2017.

Za audicijski dio radionice svaki kandidat treba pripremiti svoje viđenje klauna u obliku kratke klaunske etide u trajanju 3-5 min, u kostimu ili dijelu kostima.

Kandidat je obavezan pristustvovati kroz trajanje prvog i drugog kruga audicije cijelo vrijeme.

Za sva dodatna pitanja, o voditeljima ili načinu rada, obratite se na mail adresu info@crveninosovi.hr


Broj pregleda: 3716