Podržite Karavan Orkestar i glasujte za CRVENE NOSOVE na natječaju Moj Zaba Start 2017.U prestižnom projektu Moj Zaba Start 2017. naš projekt Karavan Orkestar, interaktivna glazbena predstava klaunovadoktora za djecu s teškoćama u razvoju, odabran je kao jedan od 10 finalista u kategoriji Društvo, u kojoj se natjecalo 207 vrlo vrijednih projekata.
CRVENI NOSOVI će imati priliku boriti se za prvu, drugu i treću nagradu komisije, a predviđena je i posebna nagrada građana koja će se dodijeliti putem javnog glasovanja, koje započinje 10. listopada.

Pozivamo vas da podržite našu glazbenu karavanu sa svojim glasom i pomognete nam da klaunovski orkestar posjeti još više djece i mladih u rehabilitacijskim centrima diljem Hrvatske.

Svoju podršku i glas možete nam dati na ovaj način:

1. Kliknite na link i otvorite stranicu: https://www.mojzabastart.hr/home/finalisti#pan3
2. Izlistat će se 10 projekata
3. ispod naslova projekta CRVENIH NOSOVA - Karavan Orkestar kliknite na "Glasaj"
 4. Upišite svoju e-mail adresu i potvrdite mail koji će vam doći u e -mail sandučić.

U projektu Karavan Orkestar, klaunovidoktori uključuju djecu s teškoćama u razvoju u jednostavnu, interaktivnu glazbenu predstavu koja aktivira njihovu osjetilnu percepciju na inovativan, prilagođen i senzibiliziran način. Glavni cilj programa je doprinijeti psihosocijalnoj rehabilitaciji i smanjenju socijalne isključenosti polaznika reahabilitacijskih programa u rehabilitacijskim ustanovama, kroz integraciju u kulturno-zabavni program.

Broj pregleda: 626