Panel "Dijeljenje znanja - novi model društveno odgovornog poslovanja?" održan u kući udruga INA SpajaLICA
U Ininoj kući udruga -SpajaLICI održana je panel diskusija "Dijeljenje znanja - novi model društveno odgovornog poslovanja?" na kojoj se razgovaralo o dijeljenju znanja kao novom načinu društveno odgovornog poslovanja. Raspravljalo se i o tome koja su znanja potrebna nevladinim organizacijama da bi bile samoodržive te kako im u tome može pomoći profitni, ali i neprofitni sektor.
Na panelu je govorila i Mladenka Majerić, izvršna direktorica CRVENIH NOSOVA koji već dvije godine djeluju u sklopu Inine kuće udruga INA SpajaLICA. Mladenka je istaknula dobrobiti Inine potpore i zajedničkog suživota te navela koja su to znanja koja najčešće nedostaju nevladinim organizacijama za njihovu samoodrživost.

U sklopu Tjedna dijeljenja znanja INA je u suradnji s partnerima organizirala tri stručna predavanja za članove udruga od 28.11. do 1.12. Pokrivene su teme računovodstva za neprofitne organizacije, prikupljanja sredstava za dobrobit društva i EU fondova, a održano je i predavanje za učenike - članove udruge za darovite DAR na temu biogoriva i projekta Reciklirajte otpadno jestivo ulje s Inom.

Panel i predavanja tek su početak stručnih edukacija koje su u INA spajaLICA HUB-u u planu tijekom cijele godine.

Izvor: INA d.d.

Broj pregleda: 572